Adventspyssel

Hej hej hallå första addvent! Har den här hösten gått med rasande fart? Jotack.
Här hemma har vi lite bakstuga. Lussekatterna 'är nygräddade och klara och knäcken kokar för fullt as we speak. Mister har åkt iväg för att hämta far sin på centralstationen i Sthlm. Säkert jättekul och smidigt med tanke på skyltsöndag och den allmänna julstressen som verkar ha infunnit sig redan hos många. Själv har jag precis dammsugit och håller på och tvättar lite medan jag väntar på att knäcken ska bli klar. Tidigare i veckan överraskade Tommy mig med att ha burit upp julkartongen och satt upp julgardiner och adventstjärnan och julduk. Blex sååå glad! har inte känt någon lust alls för något alls som har med jul och advent att göra ett tag. Men nu har vi det iaf jättefint och mysigt här hemma!
 
Vaknade upp imorse och kände oss förkylda så idag blir det innedag och kurera. Har varken tid eller råd att vara sjuka nu, går icke!
 
I veckan har jag varit på en jättebra och givande utbildning i dagarna 3. Det gällde utbildning i förflyttning för att slipa till teknik och få hjälp med att planera när vi själva håsller i förflyttningsutbildningar samt pedagogik.
 
Veckan som gått i lite bilder:
Förflyttningsutbildning innebär bekväma kläder som man kan röra sig bra i!
 
På fredagen var det fredagskjol som gällde och efter jobb och träning blev det middag och gofika hos bästa Annso, Andreas och deras lilla Linnea som vi träffade för försa gången. Sov som en stock under hela besöket gjorde hon, så söt!
I fredags kom min Glossybox med finfina produkter!!
Lördag morgon kickade jag igång med en härlig löprunda i snö och solsken. Så jäkla härligt ute och jag kämpade mig runt en längre runda än tänkt och kände mig stolt efteråt för jag är ju faktiskt i väldigt dålig form efter 9 v utan vidare pulshöjande konditionsträning (pga kiropraktorns restriktioner.) Men nu är det ut på banan igen!! Efter löpturen blev det proteinpannkaka (ägg, banan, keso, cocosmjöl, kanel) med jordnötssmör och en egengjord sylt på lite banan, hallon och blåbär! Rekomenderas. Mättande och gott!
 
Igår kväll var vi hos Maria och Marcus på adventsfika. Supermysigt och Maria hade bakat en massa jättegott julgodis så vi var alldeles sockerhöga när vi gick därifrån haha hann och pyssla gjorde vi med.
 
 
Och nu är jag nästan klar med allt. Ska ner och byta i tvättstugen och plocka iordning sista på bänken så är vi all set för lite adventsfika sen. Lussebullar, knäck och julmust! Sugerhigh kom och ta mig!!
 
over and out!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback