Påskhelgen!

Hej hej hallå! Tillbaka i Uppis igen efter en superfin helg hemma i skogarna. Har hunnit med precis allt vi tänkt och önskat men även haft tid över att bara slappa lite. Det har varit en underbart fin helg och ledighet helt enkelt!

Idag avslutade vi denna påskhelg med att jag drog ut på en 10 km löprunda över stock och sten medan mr T hjälpte till med att fixa brorsans bil samt bränna gräs. Löprundan var riktigt skön. Jag tillät mig faktiskt att bara jogga fram i sakta mak utan att känna stress över att få en bra tid och det var fantastiskt härligt. Landade därför på nära  58 minuter men det gör inget, det var jätteskönt. Älskar när jag skippar prestationskraven och bara gör det för att det är härligt. Det enda jävliga är att jag har ngn låsning i ryggen som gör att ena kotan hänger upp sig och får mig att kippa efter andan och det händer alltid efter ca 6 km, alltid samma sak. Fick stanna 3 ggr och stretcha ut den. (Ska ta tag i det under veckan och försöka få en tid hos en naprapat här i stan) Vinkade åt mamma när jag passerade kyrkan med. I lördags morse var vi där på en längre titt under morgonpromenaden.

Lite bilder:





Långfredagen hemma hos syrran. Finaste mormor och morfar!


Mmmm grillspett med grekisk kryddning ala suvlaki. Guuuud så gott det var! Åt tills jag trodde jag skulle spricka nästan!

Jag och bästa mormor!

Fina storasyster!

Jag och T pyntade för påsk på påskafton!


Mmmmm påskmat! (Andra målet mat på påskafton, tidigare på dagen åt vi Flintastek hos Ts pappa. Påsken är ätandets tid liksom julen har jag kommit fram till haha
 




Konstrunda med Bästa vän och hennes Peter. Härlig dag som avslutades med lunch i form av påskbuffe!




Hur fina små krabater?

Jaaa så nu halvligger jag här i soffan och bara anjuter av allt. Av att må så fruktansvärt bra och vara så lycklig. Hade någon sagt det till mig för ett år sedan hade jag bara hånskrattat. Så mycket som kan hända på bara ett år.

Råkade somna och sova nästan hela vägen till Södertälje så vi får väl se när jag somnar ikväll haha Förresten händer det spännande saker för mig och älsk under veckan. Håll gärna era tummar för att det går bra är ni söta!

God matt hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback