Trött men ganska glad

Hej på er! Och hej trötta måndag!
Någon var ju uppe och bakade ända till framåt 23 igår. Ville ju fixa finfika såhär sista veckan med favvo-Annso. Och mormor fick också en påskpåse fylld med delikatesser så klart. Sen var det ju upp mitt i natten inatt igen som vanligt. Tror vi båda var till och med tröttare än vanligt. Men det gick bra. Puss-plocka ihop matlåda medan pojkvän klär sig-puss igen-tillbaka till säng för mig, ut i hallen och på med ytterkläder för pojkvän-puss igen- jag älskar dig-puss-hejdå-somna om för mig, 3 h bilkörning till jobbet för pojkvän. Typ så brukar våra söndagsnätter se ut.

Hade stora planer på att gå och träna efter jobbet men dagen har bjudit på både illamående och allmänt orkeslös. Tror jag kan ha varit så trött att jag mått illa (tror ingen annan kan påverkas lika mkt av sömnlösheten som jag gör alltså). Så jag bestämde mig för att bege mig hem för att få något i magen och sätta igång med tvätten istället. Man får göra så ibland. Har tränat galet bra senaste tre veckorna så då får man verkligen göra så!

Lite bilder från igår:

Plantering pågår. Samtidigt i en källare: pojkvän organiserade upp vårt förråd så det blev massvis med plats kvar! Han är så bra på sånt där!



Hur fantastiskt härlig och underbar är inte våren!?



Den här jättefina duken har världens bästa mamma sytt.
Vill också passa på att påpeka att igår var det faktiskt JAG som städade här hemma medan min man stod i köket. Känner mig så stolt, JAG städade faktiskt och gjorde fint och min kille lagade en supergod smördegsinbakad fläskfilé. Vilket team vi är, jag och min kille!



Gårdagens skörd! Två satser kolakakor och en sats kanelbullar. Jag smakade bara två bitar kolakaka och en liten bit av en kanelbulle. T fick med sig lite till dagens jobblunch och sen delades resten på mormor och kollegorna. Inte kul att komma hem till en kanelbullsdoftande lägenhet utan en enda kanelbulle inom räckhåll kan jag meddela haha De som smakat under dagen har iaf gjort tummen upp. Jag börjar bli rätt haj på det här med att baka, kul är det med!

Gjorde iordning en liten påskpåse med två påsar bullar och en påse kakor till mormor som T skulle åka dit med idag efter jobbet. Hoppas hon blir glad! kanske hon slipper baka så mkt inför påsken.

Nu sitter jag här och klurar på om jag ska pyssla lite eller om jag bara ska sitta här och njuta av att inte göra något särskilt alls. Kanske läsa en tidning eller en bok mellan tvättstugespringet (fan vad tråkigt det är att tvätta). Vi får se vilket av det som det blir. Snart påsk gott folk! Då blir det påskäggsöverraskningar!

Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback