TISDAG är det ju!!



Grattis grattis grattis till bäste vän som fyller år idag! Hoppas dagen varit jättebra!!


----------------------------------------------------------------


Tänk vad minus en vardag kan göra för en vecka! Känns helt fantastiskt att sitta här i soffan och plötsligt inse att det redan är tisdag kväll! Snart helg igen känns det som.

Hur som helst. Bra dag på det stora hela. Var på jobbet redan vid 6.40 imorse. Skönt att börja tidigt efter att man varit borta några dagar, finns alltid en del att uppdatera sig om och nya ärenden att gå igenom. Under dagen bokade jag en tid på Aktiverakliniken hos en naprapat för att kolla ryggen så vid kvart i fyra cyklade jag dit och fick en jävligt ond massage i både rygg och höft. Hon höll inte igen direkt om man sägert så. Hoppas det ska bli bättre nu!

I övrigt håller jag på och pysslar, gör ett födelsedagskort, men har just nu en liten paus för kvällsmat i form av favoriten kesella med massor av hallon och blåbär och frön, nötter och en skväll mjök. Sååå gott!

Fick min fina träningstopp idag! Älskar den. Tog lite bilder men mobilen vägrar att ansluta sig till datorn så det blir inga bilder för jag orkar inte ta om bilderna med kameran just nu.

Nu ska jag ta och äta upp och sen fortsätta med pysslet.

Ha en bra kväll!




Source: Tumblr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback