Att sakna och må bra på samma gång

Så är man äntligen framme i tryggheten då. Det var en smått kritisk kväll och natt i BKK ska erkännas. Alla affärer och hotell hade sandsäckar uppbyggda några dm till en halvmeter utanför sig som skydd mot vattnet som komma skulle. Alla nyheter var på Thai utan text så allt vi visste var sånt vi hörde hemifrån, olika bud hela tiden. Vi hann iaf lämna BKK innan något vatten nådde vår del av stan. Åkte sen buss hela förmiddagen och sen båt och framåt 14-tiden nådde vi Koh Chang. Här är allt så jäkla bra! Den turistigaste säsongen har inte dragit igång än så än så länge är det rätt lugnt.

Vi har hållit igång hela dagen med att plaska runt i poolen, promenera på stranden (Sååå varmt i vattnet!!), kolla in olika restauranger (massa fina direkt på stranden) och så har jag inhandlat ett par rayban för 35 spänn (Äkta så klart! haha). Har varit helt galet varmt sen vi kom till Thailand, svårt att fatta hur varmt det kan vara! Nu har vi varit nere och käkat på en mysig restaurang precis vid havet och när vi kom hem så krasha alla i sängen. Så nu sitter jag ensam ute på balkongen och tar en semestercigg och en bira och bara njuter av att semestern äntligen börjat. Satan vad gött det känns!


Jag och Flynn på hotellet i BKK

BKK

Koh Cgang ikväll vid solnedgången som var helt fantastisk! Bilden gör den inte rättvisa!

Nehepp, det är dags för mig med att hoppa i säng!
Hoppas ni har det bra där hemma med

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Syster

Skönt att höra att ni har det bra!! Fick meddelande av Tommy idag att ni kommit fram och hade det gött!! Njut nu och se till att göra fler updates!! Jag väntar med spänning på fler bilder och historier om galna upptåg!! Massa kramar!! Hälsa Helen, Flynn, Pearl och Lennart!!

2011-10-29 @ 18:44:44
Postat av: jen

Vad skönt att ni kom iväg från vattnet och hetsen i storstan! Ser härligt ut på bilderna :)

2011-10-30 @ 13:20:12
Postat av: Annso

Låter och ser fantastiskt ut! Bara NJUUUUT! :)

2011-10-31 @ 15:34:19
Postat av: Terese

Aha, härligt att Tommy hörde av sig! Jotack, njuter gr jag i fulla drag!

Jo du Jen, det var skönt att lämna hetsen i BKK i tell You! Tack Annso det ska jag!

2011-11-02 @ 17:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback