Saturday

Så var det lördag igen. Lördag och slappardag. Har sällan varit med om en sån intensiv vecka tidigare! I tisdags höll jag i föreläsningen för facket och på kvällen var det AW med facket, trevligt. Även Annso och ett par till från jobbet dök upp.


Torsdag var det full on jobb hela dagen innan jag, Jennie och Annso drog ner till stan och käkade middag och sen iväg på "julkortskurs" på affären ´papper. Det var alltså scrapbooking. Jag kan tycka att det är så jäkla skönt att få vara lite kreativ ibland och kursen var verkligen jättekul!







5 kort hann vi göra!

Sen kom fredag och min fina kille överraskade mig vid halv sex på morgonen med att dyka upp i min legga. Jag var redan delvis påklädd för jag skulle till gymmet. Jag sköt lite på det där gymbesöket . Kom till jobbet senare än vanligt och säkert gladare och mer snäll än på många veckor. På kvällen kom Annso och Anderas för mat- och spelkväll. Jag och Tommy får aldrig något gjort i tid så när de ringde på klockan kl 19 (fast jag smsat att de gärna sfick komma vid halv åtta men Annsos mobil är helt knäpp så det kom aldrig fram) så stod vi halvklädda i köket och få någon ordning på maten. Men en satans mysig och trevlig kväll blev det med Fondue, öl, vin, kladdkaka, grädde, te och kaffe. Och spel såklart. Inte förrän 01 sa ögonlocken ifrån och det var dags att hoppa i säng.

Måste komma på ngt att ha bakom bordet, det är ett som är säkert.




Panna mot panna.

Idag är det lördag och vi ska bara göra inget särskilt. Kanske klä om en stolsdyna, kanske inte. Kanske gå på bio ikväll, kanske inte. Bara precis vad vi känner för!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback