Fina fina helg!

Har haft en jättefin helg, trots en del tårar (av naturliga skäl). I vanliga fall hade jag nog stängt in mig hemma en sån här helg. Ensam och ledsen hade jag bara viljat avskärma mig från omvärlden. Men inte nu. För jag har världens finaste kille som alltid får mig så glad och lycklig i sitt sällskap.

I fredags tog jag långlunch och jagg och T åt indiskt och promenerade en sväng vid ån innan jag åkte tillbaka till jobbet och hade utbildning till 17. 





På kvällen käkade vi gott och tittade på idol och myste. Lördagen mötte vi upp Andreas och Annso för lunchMagnussons uteservering, nere vid ån. Det var så skönt väder så man satt i bara tröja ute. Sen promenerade vi hem och på vägen gick vi in i domkyrkan samt upp till slottet. Det är så fint där uppe.








När vi kom hem drack vi kaffe och te och målade stolar och T slipade och lackade vardagsrumsbordet!





På kvällen käkade vi Entrecote, såg på film och tog det lugnt, hade myskväll.

Vaknade upp till en skön söndag när stolarna ströks en andra gång, ett besök gjordes på Ikea för inhandling av tyg till stolssitsarna och rullgardiner till fönstrena samt ett besök på gymmet. Jag sprang lite på bandet och sen körde vi lite styrka på slutet. Sen åkte inte T hem förrän vid tre inatt, han åkte direkt till jobbet som han började klockan sex imorse. Jag själv gick och lade mig några timmar till efter att han åkt. Nu är det sådär tomt och tyst här hemma igen.

Ikväll har jag varit på Spinning och det var ett kul och svettigt pass!

Over and out people!

Kommentarer
Postat av: Siz

Är så otroligt glad för din skull!! Så glad att du inte behövde tillbringa denna helg ensam... Saknar dej!! När kommer du hem igen?? Massa kramar!!

2011-10-04 @ 00:27:15
Postat av: Siz igen...

Mina hoppbilder på dej var bättre... Hehehhee!!

2011-10-04 @ 00:28:36
Postat av: Terese

Saknar dig med siz! Planerar en hemgång kanske nästa helg, får se lite hur det passar sig. Jag vet, jag säger jämt det till Tommy, att dina hoppbilder är mycket bättre haha Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback