Can´t quite get you off my mind Mister (and I don´t even know you)

Har haft en sån himla mysig och bra helg på alla sätt verkligen. Lindus kom i fredags och det blev balkonghäng med rosé och rödtjut, brie, sallad, kex och nötternoch massa massa snack till långt in på natten med filtar och värmeljus som sällskap. Vi hade ju så himlans mycket att ta igen, alldeles för länge sen sist.



Sen vid åtta på lördsag morgon var jag och Linda nere på stan och mötte upp Rosell som kom med bussen. På väg hem handla vi färskt bröd och Brämhults juice och annat gott så när vi kom hem blev det stor frulle!

På väg från bussen.

Efter att ha fixat oss lite promenerade vi ner till stan igen. Gick i affärer, shoppade, var smakråd åt varann, provade hattar, sånt där som tjejer gör och älskar.


Ända tills vi blev glass och jordgubbssugna. Köpte varsinn stor glass och en liter jordgubbar och satte oss vid ån och njöt av livet!




Sen drog vi hem till mej och hade balkonghäng och solning i ett par timmar med varsitt glas rosé och två olika sorters choklad och lite nötter!

Nej fy fan, det här går inte, mitt internet är mer segt än ni kan fatta. Måste styra upp d3et här med internet, det är ju ett skämt att det funkar smärtfritt i snitt var tionde dag eller så.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback