Hockey

Var på mässa i Upplands Väsby på förmiddagen, jobb hela eftermiddagen och sen akupunktur. Det kändes som det hände något i höften idag, något positivt. Känner mig iaf alltid hoppfull när jag kommer från sjukgymnasten. Han är så övertygad om att det bara är en liten fibros och att det kommer gå att ordna. Men helvete mina vänner, vad ont det gjorde när nålarna grävde sig in i köttet, skrek rakt ut ett par ggr. Måste ju vara överkänslig mot smärta på ngt sätt haha

Iaf cyklade jag snabbt snabbt hem, käkade lite och sen promenerade (trots Mackans vaga protester. Vi kompromissa. Promenera dit, Taxi hem) jag och Mackan ner till Jonas och kollade på hockeyn. Lite seg match men utgången av den var fin, Färjesta vann såklart. Lyckats hitta två Uppsalabor som håller på Färjestad har jag gjort med, fint som snus att ha några att se matcherna med!

Fick veta ikväll att jag ska hålla i en heldagsutbildning imorgon för den som skulle gjort det är sjuk! Borde preppa lite inför den men det är ju svårt när papprena är på jobbet. Jag får köra lite på känn helt enkelt.

Sleep Tight!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback