That´s the way I like it

Så var man tillbaka i verkligeheten igen! Ligger på soffan i min legga i Uppis och och äter biggaråer, orkar inte annat.
Helgen i Hoffan/Borlänge har varit himlans fin! En och annan GT, bira, häng i solen, snack med nya människor, massa bra band, värme, ytterst lite regn.







Väntar på tåget o stora Hoffan!


Bindan på Ziggie Marley




Linda har laddat upp med lite Wine.


Ölhäng!


Petter levererade.


Peace


Glada tjejer






Journey, det ser ni va?! haha Grym spelning hur som helst!

Har sett många band den här helgen men kanske inget som fick hjärtat att hoppa och armarna att knottras, sådär som Mumford and sons förra året, eller Miike Snow. Henrik Berggren var grym när han drog av ett gäng melankoliska Broder Daniel-låtar. Säkert! var bra precis som jag visste, Carl Norén var lika bra som förväntat, The Strokes var sjukt dansvänligt och rikgit bra, Dylan var lite av en besvikelse, Looptroop överraskade med att ta upp Timbuktu på scen och köra Mammas gata (fint), Journey var grymma, Forigner var nostalgiskt, Kings of Leon levererade verkligen, vilken röst mannen har och Håkan var helt ok men fy fan vad irriterande alla Håkan-fans är. Petter var bra, The Sounds bättre än förra året på WOW, Bob Hund var sådär. Helt otippat var en av de bästa spelningarna Jacques Labouchere, en snubbe som körde skön gitarr, hade fin röst och vi var ca 30 pers på plats. Det var fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback