Lo-ve-ly!

När jag landade på Landvetter i fredags morse så tog jag bussen in till stan och där mötte Tobbe upp mig. Vi lämpade av min väska hos Maria och gick sen till Eggs & Milk och käkade brunch. Helt fantastiskt gott!


Sen strosade vi runt i Haga innan vi satte oss på en uteservering på Avenen och tog ett par bärs. En så himla härlig dag och så skönt sällskap!

Vid 16-tiden mötte jag upp Marre och vi drog hem till henne och hamnade på bakgården med ett gäng bärs och några GT. Massa skratt, historier och snack. Livet när det är som finast.


Sen bestämde vi oss för att det var hög tid att gå ner på stan och reka läget. Så vi gick till Kino för en drink och sen vidare till Neffes för lite dans. Där spelade "Little Marjonettes". Inte mkt att hänga i granen om ni frågar mig. Men så träffade jag en gammal klasspolare från gymnasiet. Jag kände inte igen honom men han kände igen mig lite. Komiskt.



K-P och jag gick i samma klass i 2:a och 3:e ring. Tänk vad fort man glömmer.

Kom hemdrullandes framåt tretiden skulle jag tro så när vi vaknade vid niotiden på lördag morgon var vi lite sega. Bestämde oss för att käka brunch på Eggs & Milk för att sedan lägga oss och sola i Slottsskogen.



Charmigt Terese

Efter bara en liten stund i slottsskogen bestämde vi oss för att ta spåsrvagnen ut till klipporna och havet istället. Hoppade i varsin bikini, handlade med frukt och oliver och hoppade på spårisen. På klipporna var det varmt, soligt och fullt med folk. Vi badade med! Årets första havsbad faktiskt!









Kvällen spenderades delvis på bakgården med en GT innan vi fixade oss och drog in till stan och käkade mat på Mykonos (samma grek-restaurang som jag, mamma och Lotta var på för snart 2 år sedan. Det gjorde lite ont att minnas).

Jag hade min nya fina skinnkjol på mig!

När vi ätit var vi alldeles trötta och mätta så vi traskade hemåt och hyrde en film på väg hem. Slocknade sen i sängen mitt i filmen, glada, mätta och nöjda med dag en helt fantastisk dag.

Söndag blev dag 3 för mig med Brunch på Eggs and Milk, älskart!





Sen shoppade vi lite. Jag hittade ne underbar blå skapelse som satt som ett smäck men som jag inte köpte.

Slank dock med ett par andra klänningar.

Maria hade nya jeans och snygg jeansrumpa som jag var tvungen att dokumentera och visa henne själv!


Vi åt en snabb lunch i solen på en uteservering innan jag var tvungen att skynda till Flygbussen.

Åh vilken fantastisk helg!

Idag har jag jobbat 12 timmar och sen promenerat med Jen i kvällssolen. Jag ska verkligen försöka komma i säng snart, har inte sovi mkt alls på sistone och det börjar kännas.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: jen

det där ser riktigt härligt ut! Gillar den där tapeten maria har, den är så fin

2011-07-12 @ 21:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback