Sunny Monday!

Förutom att jag vaknade upp med årets måndagsångest så har jag haft den bästa måndagen på länge!

Jobbet flöt på smidigt, det var roligt att träffa kollegorna och jag hade lagom mycket att göra, hann gå igenom alla mail ordentligt. Inledde jobbåret med att jobba över 2 timmar, shame on me. Har lovat mig själv att inte jobba över så mycket i år. Hur som. Efter jobbet blev det Combat vilket var asjobbigt för jag är nog lite sjuk, kallsvettades och hostade så det blev ett lugnt pass för min del.

Nu till det som gjorde min dag så glad. När jag kom hem låg ett fint paket och väntade på mig i brevlådan! Det var från finaste bror och Kicchi och så barnen så klart. Inuti var en jättefin årskalender med bilder på barnen i. Jag blev så glad! Dessutom var det ett jättefint kort med värmande ord. Kalendern åker upp på väggen direkt så jag kan påminnas om familj och kärlek varje dag! Tack tack tack. Lätt årets bästa julklapp!




Sen hämtade jag ut kläderna jag shoppade på Nellys rea i mellandagarna. 2 par skor, 2 klänningar och en kjol. Efter att ha provat det kunde jag konstatera att allt satt som ett smäck! Sällan man har sånt flyt.

Blommig kjol + Klackar nr 1



Klänning nr 1 + Klackar nr 2

Klänning nr 2 + Klackar nr 1 (igen)


Crappy bildkvalité jag vet.

Vår och sommar och weekends på varmare breddgrader, Kom och Ta mig!! Jag är så redo för sol, värme, uteserveringar, solbrillor och fina pojkar med brunbrända armar i t-shirt och shorts.

PS Kläder och skor ovan matchas naturligtvis allra bäst med sommarbruna armar och ben och fräknar på näsan (och en öl i solen på någon uteservering).


Shoe-love.


Kommentarer
Postat av: Syster

2011-01-03 @ 23:14:41
Postat av: Syster

Du blir svettig av Combat du, jag blir svettig av att se DE klackarna.... Oj oj oj, skulle inte klara en meter....

Vilken fin almanacka! Mys!

Kram!

2011-01-03 @ 23:16:49
Postat av: Terese

Hhaha ja det är olika det där. Tur du är lång som en modell så du inte behöver några klackar :) Själv måste man ju komma upp lite från golvet haha

Postat av: Helen

Fasen vad snygga klader - speciallt klanningen - LOVE!

2011-01-04 @ 04:51:05
Postat av: jen

najsiga kläder du! Gillar verkligen dom ljusa skorna!

2011-01-05 @ 10:33:57
Postat av: Terese

Tack! Yes gillar också dem, känns inte så svåra att gå i heller. Gilla lite platå alltså, så mkt enklare.

2011-01-05 @ 17:50:10
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback