Det finns inga mirakel.

Hej ni!
Det är fredag och jag lämnade jobbet i tid idag. Har haft planeringsdag hela dagen. Och så kjolfredag då så klart, i vanlig ordning. Idag var vi alla så fina och uppklädda på jobbet, ni skulle sett oss!

Efter jobbet kilade jag ner till SATS och körde en timmes CykelPulse. Det var himla kul, trots att jag är så otränad just nu. Jag tror det är precis rätt grej för mig nu när jag ska börja jobba upp min kondition igen efter jul-förkylning-sorg-stress-uppehållet. För er som inte vet så är det spinning där alla deltagare har ett pulsband på sig. Varje pulsband har ett nr och på så sätt kan man följa sin egen puls på en skärm längst fram men även se alla andras puls. Man kan då mäta sig med alla andra (utan att veta vem som har vilket nr) samt jobba för att hålla sig inom de zonerna som instruktören uppger. Riktigt riktigt bra träning I tell you, var alldeles blöt av svett hela jag efteråt!
Läs mer här!

Anyways. Jag har duschat och smörjt in mig med BodyButter Passion fruit från Bodyshop så nu har jag krupit upp i soffan med en stor skål fruktsallad och Aftonbladets resebilaga. Nu ska jag njuta av att det är fredag utan stress och drömma mig bort till varmare breddgrader en stund. Efter det ska jag titta på förra veckans avsnitt av Solsidan som jag missade i söndags när jag satt på bussen. Välkommen sköna helg!

Kommentarer
Postat av: Syster

http://mvt.se/familje/nyfodda/1.1064086-0000362820-01-familj



Du förresten... Har ny msn!! [email protected]

Kramis!!

2011-01-22 @ 10:33:03
Postat av: Terese

Oj, vad fin bild! Tack för tipset:) Kram

2011-01-22 @ 12:11:12
URL: http://teresealex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback