Nässpray. Que?

Sjuk sjuk sjuk. Kan jag fan aldrig bara bli frisk? Var hos läkarn idag och fick en nässpray. Tack doktorn, det löser verkligen alla mina problem med andfåddhet, ont i luftrör, ont i huvudet, sliten kropp och allt det där. Kanon, nu har jag ju en nässpray iaf! Fick en pinne uppkörd i näsan med, inget jag direkt rekommenderar. Jag ryggade bakåt men hon höll ett fast tag om min axel och tvingade upp den, man är ju som ett litet barn ibland alltså. Satan vad ont det gjorde och när den väl var där uppe (i höjd med hjärnan kändes det som) skulle hon räkna till 20 innan hon fick ta ut den.

Läkaren skulle ringa när han fått svar på odlingen, om den visar något så får jag väl någon annan behandling. Det visade sig att jag hade nedsatt lungkapacitet för att vara kvinna i min ålder med. Man skulle ligga på 490 och jag låg på 380-400. Vad nu det innebär. Förklarar att jag känner mig tungandad mest hela tiden iaf. Antar att det är all psykisk stress som visar sig fysiskt, kroppen säger väl ifrån när man kommer till en viss punkt. Jag har inte varit så mycket sjuk under hela min livstid som jag varit under det senaste året och det suger verkligen. Hatar att vara sjuk. Tog evigheter hos läkarn dessutom för hela datasystemet hade krashat. Blir jag förvånad över att det händer just idag när jag är där? Inte direkt.

Jag har fått det finaste halsbandet av fina storasyster i Australien idag och ett brev med ord som verkligen värmer. Tack för att du finns. Efter en riktig skitdag gjorde det hela min dag så mycket bättre!

Tack tack tack!

Idag hade jag en rätt ny kavaj från Helping Hand. Kommer bli fin i vår men jag tjuvanvände den idag när det var soligt och ett par plusgrader ute. I vår kommer jag kunna använda den som jacka, perfect.


Kommentarer
Postat av: Helen

Alskar dig

2011-01-11 @ 01:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback