Thursday feels like sunday.

Har varit en skön dag. Synd att det snöar och snöar och snöar och snöar hela hela hela tiden bara. Låg kvar i sängen rätt länge och bara slöade. Sen lagade jag till ett par blodiga älgbiffar och en jättegod sallad. Sen promenerade jag ner till SATS och körde ett pass i gymmet. Kan fortfarande inte köra kondition, min förkylning pallar verkligen inte det. Hoppas den lägger sig mkt snart. Men jag körde faktiskt igenom hela kroppen inkl ben! (Dock svettades jag som besatt och jag kände i kroppen att jag inte var helt kry).

Jag o syrran testade mössor i stan under jul. Jag gillade den här.

Imorgon blir det jobb, träning och bio och lördag blir det träning, middag och utgång. Kommer bli en bra helg det här. Måste fixa en tid hos frissan med framöver. Nu: fruktsallad och Bones!

So Long Darlings

PS Jag och King vill dra en weekend i en storstad såhär i början av året men vart ska man åka? Vi vill ju ha värme men kan inte va borta så länge och inte åka för långt.

Kommentarer
Postat av: Helen

skulle foresla Kopenhamn men det ar ju inte sa varmt, Barcelona???

2011-01-06 @ 22:11:31
Postat av: Terese

Nah, Köpenhamn är inte så spännande om man kan välja av Europas alla storstäder. Särskilt inte denna tid på året som du skriver. Har varit inne på Barca men det är inte jättevarmt där hellar den här tiden. Dock betydligt varmare o mindre snöfritt än här haha kanske får skjuta på trippen lite så Europa hinner värmas upp:-)

2011-01-07 @ 05:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback