Tandläkarskräck och sedvanlig övertid

Hade verkligen som intention att sluta i tid idag för jag skulle vara hos tandläkaren 16.00. Det gick snabbt åt helvete med den planen när jag kom ut från sista hembesöket 15.45. Det var bara att kasta sig i jobbilen o köra till tandläkaren. Efter att ha gett bort en timme av mitt liv, 1400 av min lön och gått med på att söva ner hela käften med 3 (!) bedövningssprutor kastade jag in mig i bilen och körde gasen i botten tillbaka till jobbet igen. Där blev det lite journalskrivning innan jag fick gå hem. Så nej, det blev ingen träning idag. Dels för att hela käften är sövd, dels för att jag är jättetungandad, dels för att jag behöver styra inför att jag drar hem till skogarna imorgon. Ska bli mysigt.

Aaaaanyway. Ikväll spelar Liverpool. Viktig match, för idag måste de shapa upp sig lite, nu när Hodgson är ute ur leken och allt. Hoppas hoppas de vinner!

Är hungrig men kan inte äta något för, ja just det, HELA käften är sövd!
Kläder senaste dagarna:
Tisdag:

Today:


Kommentarer
Postat av: Kim Engström

sv; försöker få tag på bibblan men vi är 120 personer i klassen så har ännu inte fått tag i någon iaf :P ungefär 80% av all litteratur vi har använder vi bara en gång. Det är ju så många olika ämnen i varje kurs, så det känns som om allt är onödigt :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback