Loneliness

Jag är tillbaka och allt jag känner är en stor jävla tomhet. Var inte beredd på det här. Var inte beredd på att känna doften av min lägenhet och se den lilla ljuslyktan jag fick av mamma före jul som det står "till en speciell dotter" på. Jag minns att hon blev tårögd när hon hittade den och sa att jag vill att ni ska ha en varsinn sådan, till mig och Lotta. Smärtan, sorgen och saknaden kom som ett jävla knytnävsslag rakt i magen när jag fick se den igen. Åh gud vad jag saknar.

Älksar bilden.

Jag har blivit dålig på att vara ensam med. Fattar inte när det hände men jag känner mig plötsligt en smula obekväm alldeles ensam. Kanske är det för att allt det jobbiga tränger sig på eller kanske är det för att jag varit omgiven av folk för mycket de senaste åren. Jag vet inte. Något annat jag är dålig på är att sova. Dessutom har jag en hosta från helvetet som vägrar ge med sig. Fan det är inte mycket jag är bra på just nu, hoppas jag kan göra mitt jobb bra fortfarande i alla fall.

Låttips: Tunng -
With Wiskey

Kommentarer
Postat av: Syster

2011-01-02 @ 23:09:04
Postat av: Syster

Svårt att skruva inlägg med telefon uppenbarligen.... Finns här när du vill/känner/eller behöver mej. Dygnet runt! Vet precis hur du känner det med ensamheten... Massa kramar! Älskar dej gumman! <3

2011-01-02 @ 23:11:51
Postat av: Terese

tack fina syster och detsamma gäller för dig!

Ta hand om dig, älskar dig med.

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback