And so we meet again, hello Mr Sunday.

Efter en överjävlig natt och tidig morgon gick jag upp och åt lite frukost. Sen kröp jag ner i bingen och sov ett par timmar till. Sen ringde fina syster i Australien och vi pratade bort en halvtimme (tills telefonkortet plötsligt tog slut mitt i samtalet). Jag hoppade då i lite kläder och promenerade ner till stan. Där strosade jag runt i affärerna och provade kläder för glatta livet i flera timmar. Det har kommit in så mkt fina och härliga vårkläder.

Här är vad jag fick med mig hem:



Nu ska jag läsa på om Barca haha Äh tänkte det kan vara bra att ha till hands om vi vill hitta på ngt särskilt någon dag. Och solbrillorna talar ju för sig själva: vi vill ha soooool tack! För övrigt är limegrönt, marinblått och vitt min nya craving, färgerna är så härligt våriga tillsammans. Jeansen är alltså marinblå, inte svarta som de ser ut på bilden.

Några av alla grejer jag testade men som inte fick följa med hem:


Söt gul klänning, perfekt för sommarens fester.



Fodral med snygga detaljer (syns inte särskilt bra på bilden).

Nu ska jag se om köttfärsen är färdigtinad och isf dra igång och steka köttbullar att ha i morgondagens matlåda. För övrigt hade jag tänkt dra till gymmet idag men la ner den idén när jag vaknade med årets jävla träningsvärk imorse, allra mest i ryggen. Fick bli promenad och massa sol i bleka ansiktet istället!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback