Reloaded

Har haft en jättefin och härlig helg med Babsan! Och i fredags fick jag ett positivt besked, får veta mer i början av veckan. Spännande och jag hoppas så fasligt mkt på att det ska gå i lås!

Torsdag var det ju spelningen med Säkert som var helt grym. fredag jobbade jag lite men inimellan hann vi långfrukost och sen lunch på Kristallen. Kvällen spenderades åt goood mat, rödvin och film! Lördagen blev det strosa på stan då jag bla handlade en väska på nya Helping Hand i stan:

På kvällen skulle vi på Tilltugg och sen bio. Men på Tilltugg var det helt tjockt med folk så vi styrde stegen mot Unico och sen blev det 127 hours, helt ok film.

Dagen idag har vi spenderat åt att strosa runt i Tropikerhuset vid Botaniska trädgården, gå ett varv inne i Domkyrkan och fika och äta lunch. Härlig söndag.


Vi tände ljus i Domkyrkan för någon som betydde.

När Babsan lämnade Uppis styrde jag stegen mot gymmet och körde igenom överkroppen. Har fortfarande jätteont i höften och jag håller på att bli tokig på denna inaktivitet. WHAT TO DO? Har testat TENS över helgen men det hjälper inte ett skit. Imnorgon är det jag som ringer till Idrottsskadecentrum i Uppsala.

Nu ska jag ta tag i mig själv, behöver styra upp ett par mail, plocka ihop lite inför morgondagen och ta en dusch. Sen är det ju Solsidan med!

Kommande vecka ser jävligt bra ut. Imorgon blir det middag med bästa kollegorna, onsdag Tilltugg med Jempa som jag inte träffat på riktigt på ett par veckor och på torsdag drar jag heeeeeem! Fantastico! Och på fredag fyller jag ju år förresten, inte fy skam det heller!

So Long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback