Confused

På torsdag kommer fröken B hit, jag längtar! Vi ska gå på spelning med Säkert på Katalin, promenera genom ett vintervitt Uppsala, ta en kaffe på ett mysiga fik, äta gott och prata strunt över ett par glas rödvin, äta popcorn i biomörker och bara hänga. Sånt där som man gör om vintern i väntan på att vår och grönska sakta ska ta över landet mer och mer. Det var alldeles alldeles för länge sen vi hängde nu, alldeles för länge sen vi pratade gamla minnen och analyserade olika beteenden och jämförde likheter. Ska bli så bra!

Förresten fyller jag år om mindre än två veckor. Skulle vilja spendera min födelsedagshelg hemma i skogarna med god mat och bästa familjen. Hoppas jag kan få det att funka med jobbet, skulle vara så mysigt. Kanske skulle man våga sig ut i Karlstadsnatten och dra en snurr på ett välbekant dansgolv med dofter av minnen från förr. Kanske kanske.

Kommentarer
Postat av: helen

Oh, jag onskar att jag kunde fa vara med men onskar ocksa att ni far en helt underbar helg och sadar mysigt som man bara kan ha det med Babsan.....

Halsa fran mig,

puss

2011-02-21 @ 10:14:10
Postat av: Terese

Åhh det önskar jag med! Men du kommer finnas i våra samtal och vårat prat, det gör du alltid :) Puss och kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback