Barrrrrrrrrrrca!

Barca barca baby!

På fredagen då. Efter allt strul så anlände vi ett soligt Barca och tog en Taxi till le hotell. Upp på rummet och en dusch senare stod vi återigen i receptionen. Denna gång för att få en karta så vi skulle hitta till placet där vi skulle hitta fotbollsbiljetterna. Vi gick och vi gick och vi gick och vi fika på en uteservering och vi gick lite till.


Sen letade vi efter hörnet i tjugo minuter minst. Man måste ha varit med för att fatta, det var sjukt knäppt! Sen traskade vi runt i olika affärer och sa hela tiden att vi skulle gå hem och fixa till oss inför kvällen men till slut var det så sent och vi så hungriga så vi satte oss på en random reasturang och beställde in en massa tapas, öl och vin. Sen åt vi mest upp varandras tapas och garvade åt det hela i efterhand. Det var ofta lite svårt att veta vad det var vi verkligen beställt och vems som egentligen var vems haha Man måste ha varit där för att fatta! Sen lullade vi runt lite till i affärerna och jag gjorde något mer inköp. Det är farligt farligt att affärerna har öppet så länge. Fyllehandla är inte särskilt smart i längden haha Sen tog vi en öl till på en pub i närheten innan jag köpte en kulglass och vi gick hem (eller tog vi en taxi sista biten?)

Öl, rött vin och tapas stod på menyn!

Sen bar det av till hotellet för en dusch och ombyte och lite öl på rummet såklart!



Tjusigt va?

Sen bar det iväg till vad som senare blev vårt favorithäng-place i Barca, en irländsk pub med skön personal! Där träffade vi ett gäng sköna människor och så bar det iväg för ännu mer förfestande i en legga i de finare kvarteren och seden ut i natten. Vid 05.30 anlände vi vårt hotell igen. Fantastic night utan tvekan. Var dock inte helt nyktra när vi väl vaknade igen...

Och det var bara fredagen mina vänner. Sicken tripp va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback