Barca Baby

I am Back!
Har haft en fantastiskt härlig helg i Barca med Erik the King! Och tro´t eller ej men jag har varken ägnat jobb eller lägenhetssök en tanke. Men verkligheten slog mig i ansiktet när jag anlände min legga här på eftermiddagen och slog upp jobb-mailen. Skulle fröken inte ha gjort, fet ångest på den. Men nu sitter jag här i sängen med en kopp te och laptopen i knät och planerar den kommande veckan utifrån träning och jobb. Har redan packat upp och ätit lite kvällsmat och nu blir det en dusch och sen Solsidan! Har fått låna Boxen av Mr King!

Helgen ska jag verätta om lite senare eller möjligen en annan dag. För det finns så mycket att säga, så mycket att berätta, så jävla mkt galenskap och ett helt gäng med garv. Och lite av allt det där galna ska jag berätta för er, en annan gång. Fryser och ska ta en lång varm dusch nu ni mina sköna!

Ett par bilder bara:


Fredag, tog en liten paus mitt i promenerandet på ett cafe utefter vägen.


Egen liten för-för-fest på hotellrummet.

Hamnade på en förfest i ett av de finare kvarteren i Barca. Fortfarande lite oklart hur eller varför vi hamnade där.

För övrigt. Jävligt skönt att anlända ett jääääävligt kallt ochsnövitt Uppsala i converse, skinnjacka och ja just det ja - Inga vantar och mötta. Tackarrrrr.

Avslutningsvis kan jag säga att jag förälskade mig i en stad den här helgen. Sällan har jag skådat en stad så full av liv, så full av kontraster och så fruktansvärt jävla fylld till bredden av allt man kan tänka sig. Svårt att ha tråkigt ens för en sekund. Must go back there.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback