Nothing like you (when you´re gone)

Ja som ni kanske märkte så hann jag inte klart med mitt inlägg igår, hann inte ens få upp någon bild på fina Noah, så här är en som jag tog under helgen!

Och inte heller på värdparet tillsammans:

Mitt internet är helt jävla slut och jag är så less på det. Ska verkligen ta tag i det till veckan för jag tänker fan inte betala en massa pengar i månaden för ett internet som funkar lite när det vill och då väääääääldigt dåligt. Så irriterande så det finns inte och tar onödig energi om kvällarna. Sånt där ska helt enkelt bara funka.

Igår var en fullspäckad kväll med combat, core, laga mat, duscha, ja ni fattar. Idag har det varit ännu mer på kvällskvisten. Först gick jag omkring över en timme på min favorit-second hand affär. Folk börjar upptäcka min guldgruva nu har jag märkt, och jag gillar det inte! Här är en tjuvtitt på vad jag hitta.

Det vita är en jacka som är gjord av 100 procent fårull, den är från island av märket IceWool och efter att ha googlat Icewool" på nätet inser jag att jag nog gjort lite av ett kap, sweet. Och gjorde jag inte det så gör det inget, för för mig är det ett kap, den är helt fantastiskt mysig. Över lag mkt nöjd med dagens köp! Utom att jag tog bort axelvaddarna på en blus för sen ångra jag mig, den blev inte alls fin utan!

Sen strosade jag omkring på Gränby ett tag, hade lite ärende där. Snubblade över lite skön H&M-rea mitt i allt och fick med mig ett par billiga bastoppar hem, likie likie. Sen drog jag ner till gymmet och körde 5 km snabb löpning på bandet och styrka rygg, bröst och triceps. Snabbt och lätt men ändå en genomkörare. Hoppas hinna iväg på Pilates på lunchen imorgon med.


Det var randigt för hela slanten idag iklädd min favoritcardigan, I love it!

Nej ni, det får bli allt för ikväll. Måste ta mig tusan få lite sömn nu innan det är morgon. Mitt word fungerar inte heller för jag har inte installerat det utan kört på de 25 gånger som kom gratis med datorn. Det är tydligen slut med det nu. Skit också, jag som behövde fixa ihop en CV inför imorgon. Aja, får styra upp det imorgon bitti innan jobbet. Har skrivit ner allt fast i mailen iaf.

Åh, klockan är alldeles för sent för mig att vara vaken, fan då. Får sova på tåget imorgon!

Natti Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback