Helgen är slut

Hej på er. Har haft ett lite uppehåll från bloggen under helgen. Har varit upptagen med att mysa med delar av min fina familj!
Fredagen blev det supergod mat lagad av Kicchi och en fantastiskt mysig kväll hemma hos familen Lindell, innefattande storebror, Kicchi och mina två sötnosar till brorsbarn. Lördagen drog jag och farsan en joggingrunda på eftermiddagen och efter en dusch blev det superstark Thaimat för hela slanten. En taxiresa senare hamnade vi i hamnen och jag åt den kanske godaste chokladefterrätten jag någonsin ätit med ett plas rött till. Helt jävla himmelsk! Efter det drog jag och farsgubben till Harrys och dansade skiten ur alla. Satan vilken härlig kväll. Vidare hämtade Barbro mig på söndag morgon och vi handlade och åkte ut till hennes mysiga hus och lagade flygande Jacob och äppelkaka. Och så kom Johan och Kicchi och barnen och Gullan och joina för fika. Vilken helg va!?

Satt och skrev ett inlägg igår men det gick inte att publicera och inte ladda upp bilder. Men där är en summering av helgen iaf, och bilder får komma senare i veckan om det hinns. I övrigt bestod gårdagskvällen av combat, lite styrka armar, lite idol, betala räkningar och dusch och käk.

Men nu ni ska jag kicka igång den här jobbdagen.

So Long.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback