Stressful but joyful


Min fina mormor!

Guten abend.
Man, what a day. Stressad från morgon till kväll, men mycket har jag fan hunnit! Jobba, äta, träna, handla, fixa matlådor, varit på tågstation, duschat (och rakat benen! Lena som babyrumpor, I love it!) funderat en massa (medan jag har gått/åkt bil till olika ställen), och haft ett viktigt jobbrelaterat möte.

Idag ringde de om en tjänst jag sökt som jag jätte-jättegärna vill ha på psykiatriska öppenvården i Karlstad. När jag sökte den stod det att det var en tillsvidaretjänst. Men idag ringde de mig och berättade att de var intresserade av att jag kom på intervju men ville också kolla om jag var intresserad trots att det nu bara var ett vik på 3 månader, alltså bara året ut. Det är ju verkligen en helt annan sak. Blev så besviken. Har gått och väntat och hoppats på att de skulle ringa i över en vecka nu och när de väl ringer så säger de det. Åh, jag vill vill vill bara skita i allt och hoppa på tåget. Jag vill hem. Men nej, det är inte realistiskt, fan också. Imorgon bitti när hon ringer igen ska fröken Alex tack nej till intervjun. Tror det kan finnas en god öppning till mitt nuvarande jobb med arbete även efter jul. Time vill tell.

Var på combat, nya passet idag och det var skitkul tycker jag, skitskön musik! Tror du skulle gilla det Jen, faktiskt. 4 instruktörer var det och världens drag. Men satan i gatan vilken trött tjej jag är nu. Sjukt dåligt tränad. Det får bli ett par månader med lite mer intensiv träning nu framöver tror jag bestämt så jag får upp den satans konditionen lite.

Och ja, jag är lika förbannad på att SD kommit in i riksdagen som de flesta andra. Men jag orkar bara inte analysera och diskutera det mer.

Och med det säger jag Nattinatt fina ni.

Kvällens musik står för övrigt Hello Saferide för.


Min favoritros all day and every day of the year. Erotica heter den och jag köpte två nya planor i år. Trots att jag vet att de inte funkar så bra i vår zon. En säsong med så vackra blommor det räcker för att det ska vara SÅ värt det! Bilden är tagen någon g¨ng under förra veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback