Sweet Sunday

Morrn morrn!
Jo men det blev en fin kväll igår. Framför allt känner jag mig nöjd med att jag gick dit helt ensam utan att känna någon utom Gusten. På förfesten var det 3-kamp, och mitt lag "grisarna" vann! (Såklart!) Bland annat var det gissa filmcitat och jag kunde sällskapsresan, yrrol och Fucking Åmål men inte Gudfadern, bra där Terese, du kan din filmhistoria (skrek svaren så högt jag kunde med så klart, är det tävling så är det) Och Pannkakstårta bjöds det på! Första gången någonsin jag testar det och det var faktiskt gott.
Klädsel blev min favorit, LBD, med ett svart nytt skärp i midjan (Second hand).


Med Leo-blusen över kändes det inte så naket.

Födelsedagsbarnen dansar loss på förfesten!


Annars var igår en jäkligt bra dag! Jag städade hela lgh inkl våttorkade alla golv och tvättade alla träningskläder och sängkläder samt bytte gardiner i vardagsrummet. Dessvärre upptäckte jag att de gardinerna som jag fick låna av mamma var för korta. Men de får sitta uppe ett tag ändå, för jag tycker de är så fina. Fast egentligen tycker jag de är 1000 gånger finare hemma på Lundsvägen i vårt vardagsrum, där de hör hemma.

Sen avslutade jag eftermiddaggen med att steka mig ett par rejäla blodiga älgbiffar med ett glas rött till samtidigt som jag bläddrade i nya Elle. Precis så som en härlig lördag ska spenderas i sitt eget sällskap. FAB!


I köket har jag ju förresten lite nya blommor som jag fick av pappa sist jag var i Motala. Den ena har ingen bra kruka så den hänger lite snyggt längst upp på stången som ni ser haha Ska fixa det.



Idag blir det inte många knop. Har en redig träningsvärk i överkroppen till följd av Crossfit i fredags, combaten igår och att jag drack alkohol igår. Brukar alltid få värre träningsvärk dagen efter att jag druckit. Ska nog gå bort till närköpet bredvid mig och hyra på mig ett par filmer. Sweet Sunday.

So Long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback