Sweet Friday!

Kickade igång min dag med ett pass spinning och lite armstyrka. Älskar att börja min fredag så! Efter en dusch hemma cyklade jag sen till tandläkaren. Mindre kul. Jag var glad att jag hade lite energi i bagaget från träningen på morgonen när jag låg där i stolen och min tandläkare pratade om kostnadsförslag och rotfyllningar. Nej fy fan, tänker inte ens gå in på det där.

Efter tandläkaren så rullade dagen på i en rasande fart. Den viktiga intervjun gick helt okej och likaså resten av dagen. Drog ifrån jobbet framåt sex när det var alldeles lungt, tyst och stilla i hela huset. Och mörkt.

Sommar 2010.

På vägen hem hittade jag en trisslott. Det var 25 kr på den och x-rutan var inte skrapad. X2 blev det så 50 kr, yey. Tror bestämt det är min lyckodag och jag tackar killen som sålde mig min plånbok för det. Han la nämligen ett lyckomynt i min plånbok. Tack till honom!

Nu sitter jag här i min soffa och åter kex och baguette med brieost och min favoritmarmelad - fikon och lagerblad! Bland det godaste jag vet. Dessutom får det mig att tänka på och sakna syster yster i Aussieland och våra fina sommardagar med famijen nere i V-stena!


Kommentarer
Postat av: Helen

Precis vad jag tankte nar jag laste det (plus att jag ar less pa den har javla detoxen)!!!

2010-10-16 @ 00:27:59
Postat av: Terese

Hahaha det kan jag förstå men mer än halva tiden har ju gått nu:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback