New socks and a workout.

Så var det tisdag. Av någon lustig anledning så känns den här veckan faaaasligt lång. Och då är det bara tisdag kväll. Kan bara föreställa mig hur det ska kännas på fredag. Har varit på höstmarknad på Vaksala torg i kvällingen och köpt 16 par strumpor för 100 spänn bland annat. Kap och vuxenpoäng på samma gång. Och så har jag inhandlat första julklappen. Yey. Förresten köpte jag äntligen en plånbok med, i kalvskinn. Han som sålde den sa att: "sista kunden är bästa kunden". Och det var jag. Han gjorde mig hur som helst glad!

Min Pärla som önskar sig mer luft i däcken. Vi får väl se när det kan tänkas bli..

Sen var jag på Cykel 75, alltså spinning i 75 minuter och så körde jag lite ryggstyrka på det eftersom jag körde biceps och triceps igår.

Men nu är jag trött och fryser. Ska ta en varm dusch och sen hoppa i säng.

En annan sak. Om någon undrar vad som händer om batteriet i mobilen dör under natten så kan jag meddela att det leder till att klockan inte ringer. och att man vaknar en timme senare än tänkt och tänker: "Shit, vad ljust det är. Vänta lite nu...något är jävligt fel". Men det var mest skönt att sova en timme till. Slutade ju ändå inte förrän fem.

Natti.

Me and K-H (Oklart varför han har på sig röd sidenskjorta).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback