Gammal vänskap rostar aldrig

Har haft ännu en jättefin helg!
Igår skulle ju jag och Jempa ut och käka lite tapas på Tilltugg. Det blev dock så att vi vid tio-tiden tog bussen hem till mig och dela på en flaska vin och snacka skit på min balkong. Sen tog vi en taxi ner till staden och gled in på Flurran. Efter en massa dans bar det av på efterferra i mina kvarter. Där körde vi charade för HELA slanten! Jag och Junior ägde verkligen och vann stort över Jempa och Mäklarn. Framåt sju-tiden när solen började leta sig fram påbörjade vi vandringen hem till min legga. Klädsel igår:





Efter några timmars sömn hoppade jag i duschen och drog in till Stockholm. Där träffade jag en kär barndomsvän som jag stod väldigt nära back in the days. Men av olika anledningar, mest för att vi bott på olika ställen och haft så oilka liv så har vi inte setts på flera år. Vi spenderade dagen åt lunch och en massa snack på ett mysigt lunch-hak. Promenerade sedan till Djurgården och Nordiska Museet där det var Chokladmässa! Strosade runt där ett bra tag innan vi promenerade in till stan igen. Så himla mysig dag och jag har inte känt mig det minsta bakis och ingen ingen ångest! Sweet. Såhär fint var det på vår promenad:

Vi pratade om det, jag och min barndomsvän, att det är så speciellt med barndomsvänner för man känner till så mycket om varandras familjer. Man känner föräldrar och syskon och vet både det ena och det andra och det är något man sällan har med vänner man träffar senare i livet.

Håller på och tvättar. Orkar knappt hålla ögonen öppna, vill bara få lägga mig och sova så det ska jag göra så snart maskinerna är klara.

Sweet dreams.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback