Friday Im in Love!

Jahapp fredag kväll, sweeeeeet!
Jobbade till 17 (inte min dag idag, det mesta har gått lite snett, men det får man ta med en klackspark, vissa dagar bara är så haha) och då styrde jag stegen ner till gymmet och brände av 10 km på bandet. Ungefär 53,5 min tog det och det är absolut godkänt med tanke på den dåliga form jag är i! Jag gick dessutom de första 6 minuterna som uppvärmning. Sen körde jag lite styrka överkropp. Dock finns ett litet orosmoln på himlen, jag har så förbannat ont i två tår. Vet inte hur detta ska sluta och vad det kan bero på. Tänkte jag skulle fråga någon ssk på jobbet men det har liksom inte riktigt blivit rätt tillfälle att dra upp en svettig fot ur kängan och kränga upp en naken fot på bordet. Men något måste jag göra åt saken, för snart kan jag inte springa eller hoppa alls.

Nu har jag duschat och ätit och landat i sängen framför idol. Tittar ivrigt i publiken efter Syster och bror med respektive, men inget känt ansikte so far.

Supergott fredagsfika var det på jobbet idag och avtackning av två som ska sluta (vemodigt!) och så var det kjolfredag så klart:


Jag har glömt att visa er mina nya Pärlor (Eller jag köpte dem för ett par veckor sedan men har inte haft tillfälle att använda dem än för det är både kallt och rätt tillfälle har inte funnits.) Men jag tycker ju de är så hiiiiimla fina och de kan vara söta till en kjol eller jäkligt coola till vanliga stuprörsjeans! Men bilderna gör dem naturligtvis inte rättvisa, precis som vanligt med bilder. Sammet och lack mmmm!




Kommentarer
Postat av: Ida

vad ska du göra för kul imorgon? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback