När det gör ont i hjärtat fast man skrattar ändå.

Först! Ett rungande Gungande GRATTIS på den stora dagen till Syster Yster Lotta-Potta! Älskar dig. Hoppas din dag blev precis så speciell som du förtjänar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------



Hej ni. (Its been a While)
Jag är på ett lite bättre humör idag, känner mig lite mer uppåt och har hittat lite energi i något hörn. I övrigt har jag varit rätt nere och stressed out ett tag. Inte haft någon lust till något alls nästan.

Ikväll har jag iaf varit på sats och kört Combat + lite armstyrka, det var ett stärkande pass.
Helgen spenderade jag med dem jag älskar allra mest, min underbara familj och bästa Helena. Det var varit promenader i solen, prat om känslor, tårar, skratt och ångest inför en stundande måndag i ett kallt Uppsala.

Slappa kläder idag. Favoritskjortan jag ärvt av bästa Kingen.

Idag fick jag veta att jag blir kvar på jobbet ett tag till. har ju bara haft min AVA anställning till 101231. Men det kommer alltså bli förlängd, så nu behöver jag inte oroa mig för att bli arbetslös i årsskiftet.

Nej ni, nu ska jag dra ihop min bästa snabbmats-matlåda (Bryn lite kycklingfilé, i med di verse grönsaker du gillar, på med en burk kokosmjölk och en kryddpåse (thai), låt det puttra en stund så är det klart sen.)

Later Darlings.


I torsdags var jag och Jempa och lyxade med Tapas och ett par glas rött på favorithaket Tilltugg. Bland det bästa jag vet på vardagarna. Man får klä upp sig lite, äta jättegott, dricka kanske ännu godare, prata skit med bästa vän, skratta, se på två fina pojkar bakom bardisken och bara stressa ner och slappna av ett par timmar. Fy fan vad jag älskar de kvällarna. Det är vardagslyx på riktigt!


Jag gillar mina nya skinnbrallor. Och den fina blusen har jag rotat fram ur min mormors fantastiska garderob. Vi har samma stil jag och min fina fashionabla mormor, vilken grej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback