So, yeah, like..I bought this dress. And it´s just perfect.

Tjena från Skogarna.
Efter en lång och mysig frukost ala Lundsvägen 5 drog jag och Mats iväg till staden för lite shopping. Hem kom vi med två toppar till mamma som var i fel storlek, en massa mat, en klänning och en bikini till mig och en grej att hänga i träden som ska hålla ohyra borta från äpplena. Dessutom åt vi årets första mjukglass, med karamellströssel så klart! Skön dag. Sedan kom vi hem och väckte upp mamma, la en hel kyckling på grillen, in med grönsaker och potatis i ugnen. Efter en utsökt middag sitter vi nu framför hockeyn. Go Sverige!!

Klänningen fick jag av finaste plastpappa! Se bara vilken skönhet:


Lite begränsat användningsområde kan man tycka. Men den är ju så fiiin. Midsommar tex kan va ett alternativ. Eller om någon kan ställa till med en finfest som den kan bjuda mig på. Med eller utan skärp är valbart, ett svart smalt i lack skulle kanske vara snyggt. Sen är den i ett helt perfekt skönt material, men den är lite genomskinlig, men inget spår av några skymtande nipples och då är det helt ok. En bränna på det så!

Provade en annan söt klänning, men den köpte jag Inte.


Idag har jag iaf haft kjol, för det har varit kjolväder och vi har ätit glass i solen. Tror minsann en svensk sommar är på intågande. Tids nog iaf...Lagom till systra mi kommer hem från andra sidan jordklotet hoppas vi alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback