Return

Har jag sagt att jag köpt ett hopprep? Jag håller på att övar Double-unders. Vi brukar köra det på Crossfit, och det kräver verkligen träning för att få till dem, iaf för mig! (Det är när man hoppar en gång men repet går två gånger runt).

Gammal bild, maj förra året.

Imorse startade jag dagen med en joggingrunda, på ganska lätta ben faktiskt. Men det beror nog inte så mkt på min fysik som på mitt för tillfället lätta hjärta. Sen har jag legat på altanen i en solstol och snackat skit med mamma och Mats. Såååå skönt, och lite färg har landat på min vinterbleka hy! Jag åker hem till Uppsala idag och det känns faktiskt helt okej. För första gången på 6 månader känns det okej att återvända. Nu känner jag att jag har laddat batterierna lite och ska jag jobba häcken av mig i veckan och sen väntar helg igen, men den kommer nog att spenderas i Uppis om inget oförutsett händer.

Snart blir det mat och efter det bär det av in till staden för att hoppa på tåget. Hoppas på en lugn tågresa med lite tidningar och en och annan powernap. Dock missar jag 1 & 2 perioden i hockeyn, men det är smällar man får ta.

Återkommer när jag är back in The City.

En annan sak. Jag vill rekommendera ett australiensiskt band som jag nyligen börjat lyssna på "Angus & Julia Stone". Lyssna!


Kommentarer
Postat av: Helen

Var kompisar var och titta pa Angus & Julia Stone nar de spala i Brisbane for inte sa lange sen - skitbra tydligen!

2010-05-18 @ 22:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback