Ladylike

Finväder i Uppsala idag som jag nämnde tidigare. Jag och Jen har strosat runt på stan, gått en prmenad vid ån och ätit supergod stenungsbakad pizza på Basilico. Trevligt värre.
Nu har jag handlat och ligger i soffan och slappar framför TV:n. Vi glömmer väl inte att det är dubbelavsnitt på "How I met your mother" och "Two and a half men" ikväll va. Fantastico. Försöker samla kraft att dra igång med mat inför morgondagens matlåda, hemmagjord potatissallad och rostbiff ska det bli. Om jag får tummen ur någon gång.

Mer bilder från helgen.

Kvalborg (forts..):




Sen hamnade vi på värsta efterfesten. Vilket jävla draaaag! Ja, ni ser ju själva ovan. Ena har somnat med mobilen fortfarande i handen och en annan har däckat. Yeeey, nu kör vi!

Valborg



Classy


Nyfunna vänner

På väg till festen på Studentvägen skulle vi köppa korv på Folkes. Såhär såg kön ut. Och då trängde vi ändå in oss i mitten av kön. Fantastico.

Jen visar sina dansmoves.


Jen, allas vår dancing queen!

Staro för hela slanten.

Smile like you mean it..

Gusten lär Jen spela golf. I sängen. Ehm, japp.

Jen är DJ, i vanlig ordning. (Om inte jag tränger mig fram och dundrar på MGMT med Kids vill säga.

Fickplunta, what a classic!

Dans på bordet.

Inte höjdrädda här inte. Sitta i ett öppet fönster på 4e våningen på fyllan i ett rum fullt med folk. Fantastisk idé.

Dont ask.

Ett av de ststa fotona. Still smiling.

Men nu ska ni få höra en sjuk grej. Vid halv två tiden bestämde jag och Jen oss för att åka hem och sova. Fatta den. Vi skippade krogen till förmån för sängen. Det måste väl ändå innebära en sisådär 250 vuxenpoäng för vår del. Och på tal om 250, det är vad den jävla taxiresan hem gick på. Skämmas borde de göra, taxibolagen. Inhyrd taxi från sthlm var det som hade på någon sorts jävla maxtaxa. Inte okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback