Jag har en finne i pannan

Och ni kanske undrar varför. Wonder no more. Jag smörjer numer min näsa och panna med omväxlande vaselin och handkräm. Måste ha bränt mig eller nåt i helgen, är verkligen hur torr som helst. Så går det när man vistas i solen en timme efter en hel vinter untan en enda soltimme ungefär.

Har haft en fantastiskt mysig helg med min fina fina familj. I lördags firade vi min födelsedag med helstekt oxfilé med svampstuvning och potatisgratäng. Ni kan aldrig förstå hur gott det var. Tror att jag kanske aldrig tidigare ätit så mkt, fråga familjen så får ni se. Helt sjukt. Hur som helst så fortsatte vi lördagskvällen med att heja till Melodifestivalen. Mamma var missnöjd med vinnaren: "Åhh hon har ju bara en himla stor panna, hårfästet börjar uppe på huvudet." Inte heller mormor var nöjd: "Jag hoppades på Peter Jöback jag. Men helst hade jag velat att han sjöng "när guldet blev till sand". Det biten är mycket finare". Mormor har nog missat lite poängen med Melodifestivalen där.

Förra veckans kläder såg ut ungefär såhär:

Måndag och mysklädd:


Onsdag och vårklädd:



Torsdag och klädd för utbildning!




Jag och Jen var på samma utbildning i torsdags och efter det lunchade vi ihop, vilket tyvärr inte händer särskilt ofta. Trevligt värre var det iaf och lunchen avslutades med varsinn delicatoboll! Efter ett par hembesök så tog jag sedan tåget hem till Värmlandsskogarna. Och precis som i övriga landet hade vi strålande sol under helgen och det var så himla härligt att jag var tvungen att ta ett par promenader!

Och solbrillorna åkte på!


Men nu ni ska jag sova. Eller försöka i alla fall- Imorgon är en mer viktig dag än ni kan förstå. Snälla håll alla tummar för oss och skicka all positiv energi ni kan.

Natti.

Jag idag:


Kommentarer
Postat av: Helen Lindell

Jag och Pearl var pa IKEA i fredags och vi kaka delicato boll ocksa:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback