Det är visst nån som är tillbaka..

Har varit utan internet ett tag. Men idag funkade det helt plötsligt igen, trevligt.
Sen sist har jag blivit med Iphone. Typ. Jag har köpt en men inte packat upp den haha Så intresserad är jag (desutom, hur kul är det att behöva lära in en massa nya funktioner och göra updateringar och hålla på?). Men nu har jag den iaf ifall min ericsson flippar ur totalt. (Det lutar helt klart åt att den kommer göra det inom den allra närmaste tiden..haha)

Annars inte mkt nytt under solen. För under solen är vi. Fantastiskt väder och jag bara njuter. Fortsätta över helgen ska det göra med. Var på crossfit imorse. Försov mig och vaknade sex minuter över halv sju (Hade råkat ställa klockan på halv sju ist för halv sex). Men 7 minuter senare flög jag nerför alla trappor och hoppade upp på cykeln. Rekord mina vänner, REKORD! Hann till och med sleva i mig ett par skedar fil innan jag rusade iväg (Träna hårt på tom mage är inte tänkbart för fröken).

På tal om ingetFör ovanlighetens skull har Alexandersson bokat in aktivitet på Midsommar! En hel månad i förväg dessutom. Ska hänga med delar av min fina familj nere i Vadstena på en stor fest på landet. Hur kul som helst ska det bli. Får även träffa min fina fina syster i Australien som jag inte träffat på 2 år. 2 ÅR! Fatta den.

Och så lite kläder:

I Torsdags var jag färgglad:


I måndags var det mina gamla hängslebrallor som jag köpte i Uppsala (!) för flera år sedan som åkte fram. Och ett av mina favoritpar skor!



Idag var det blommig kjol för hela slanten, den nya som jag köpte på Monki i helgen! Och solbrillor så klart.




Och leggins är som vi alla förstår obligatoriskt på jobbet. Hur fult det än må vara till vissa klädkonstallationer haha


Kommentarer
Postat av: Helen Lindell

Yeah!!! Midsommar i Vadstena!

2010-06-01 @ 23:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback