Du skrämmer mig och väcker gamla minnen jag inte längre vill kännas vid.

Lyssnar på The Used och filosoferar. Är helt obeskrivbart trött för jag kan inte sova om nätterna. Somnar jätte-jättesent och när jag väl somnar vaknar jag 100 ggr per timme ungefär. Det är verkligen jättejobbigt. Alla som känner mig vet att jag verkligen måste ha min skönhetssömn för att fungera som människa. Får jag inte den blir följden en kombination av PMS och Ångest. Snälla snälla låt mig få sova bra inatt, jag behöver verkligen det. Orkar inte med mig själv annars.


Today

Jag har så mkt jag borde styra upp här hemma och hade verkligen tänkt försöka ta itu med det idag. Men jag kan liksom inte få mig själv till att ta tag i det. Jag har iaf pantat en hel drös med flaskor och burkar. Mest en massa halvliters cola och cola zero som vittnar om ett helt gäng helsköna bakisdagar med bästa Jen här hemma på Apelgatan. Måste försöka styra upp garderoben och klädstången och packa upp iaf innan helgen.

Annars har dagen varit lugn, jobbet gick rätt fort för jag har haft fullt upp som tur är. Dessutom lunch med Mackan på Lingon. Älskar deras uteservering, en av stans bästa om du frågar mig.

So Long Peeps.


Kommentarer
Postat av: jen

ja våra bakisdagar är inte nådiga haha!

2010-07-20 @ 21:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback