Jag vill bli frisk!

What the fuck is wroooooong with me? Varför blir jag inte frisk? Varför känner jag mig inte ens lite bättre? 5:e dagen nu som jag känner mig kass, 4:e dagen jag inte jobbar. Alltså 4:e dagen på sofflocket. Jag håller på att bli tokig. Jag hostar nätterna igenom, vaknar med huvudont av ren trötthet, halsen värker och jag har slem i ett omfång som Vänern i min lilla lilla kropp. Det är ju för fan sjukt. Jag har aldrig varit såhär risig så här länge förr och mamma säger att jag måste gå till doktorn imorgon.
Jag säger att jag måste gå till jobbet på tisdag. ALLRA senast.
Fuck. Gör mig frisk!

Bild från helgen i Jkpg. Helene hade missuppfattat det hela lite och packat för två veckor snarare än två dagar. (Ni ser Jenny där bakom? Hon hade den ryggsäcken och påsen. Kontraster.)


Kommentarer
Postat av: jen

din mor har ju helt rätt, doktorn imorron för fröken Alex!

2010-08-29 @ 11:28:01
Postat av: Anonym

Hejsan fin blogg =) Jag är ute efter att kolla nya bloggar jag kan börja följa och läsa som jag tkr sprider bra information ute i bloggvärlden och din verkar toppenbra=) har du tid över så kika gärna in på min blogg som handlar om min vardag och mitt liv i allmänhet =) gillar du bloggen kanske vi kan börja följa varan =) kramar Zeko!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback