Hjälp, jag är i Lilleputt-land!

Har hämtat ut mina nya brillor idag (med hjälp av ett lån från mig sjäv haha) och det känns som att jag är i Lilleputt-land! Gick in på Ica och såg de pytte-pytte-små läkerolaskarna och de pytte-pytte-små mjölkpaketen. Jätteslustig känsla. Damen på Specsavers sa att det kan va så i början och att jag ska ge det 2 veckor. Oj, ska jag leva i Lilleputt-land i TVÅ veckor tro?

Det är skitsvårt att ta en hyfsad bild med glasögon ska jag säga er. Men jag tog ett par bilder ändå. Just ja, kan hända att jag blandat ihop på vilken bild jag har vilka glasögon på mig. Men där är de iaf haha
NR:1

Mmmmm, fräsch spegel Terese, verkligen.


NR:2


(Hissen) Mamma, den här bilden är till dej. Vet ju att du gillar den minen så mycket! haha



Imorse var jag på Crossfit. I slutet av passet fick jag jättesmärta i luftrör och bak i ryggen. Kanske var det delvis en panikångestattack. Kanske var det bara "bronkospasm" (kramp i luftrörens muskulatur). Det står nämligen som sällsynt (men ändock) biverkning på Pulmicort som jag har inhalerat i drygt en vecka nu pga luftrörsbesvären. Oj vad intressant att veta för er! Hur som helst fick jag en akut läkartid idag med vidare utredning. Så kan det va. Dessutom fick jag inte träna cardio inom de närmaste veckorna, för att luftrören ska få tid att återhämta sig. Tack för det farbror doktor. Lagom till badsäsongen och lagom till att jag äntligen hittat en jäkligt effektiv och framför allt rolig träningsform (crossfit), verkligen tack!

Hur som helst. Är trött som fan. Livet går inte riktigt min väg just nu. Det är tufft privat inom familjen, strul med hälsan och struligt på jobbet. Hade tänkt försöka få ihop denna arkivbox så jag kan styra upp räkningar och försäkringar lite, får väl se hur det går med det, om jag orkar innan jag ska sova.

Idag:


Jag har iaf fina Tulipaner på mitt köksbord!


Kommentarer
Postat av: Syrran

Riktigt snygga brillor!! Me like a lot!!



Och du, ta det lite lugnt nu och ta hand om dej själv!! Kramar!!

2010-04-20 @ 22:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback