Idag är en bra dag

Mitt humör är lite som en rolercoaster och även om jag känner mig så jävla glad just nu så om en timme kan jag känna precis tvärtom. Men just här och just nu är jag glad och det är det enda som betyder. Har pratat med 3 av många underbara människor som betyder så himla mycket i mitt liv. Jen, mormor och Pappa. De samtalen gör mig alltid på bra humör!

Good old days

Träningen gick grymt bra och jag var alldeles alldeles slut efter passet. Jag fick köra med instruktören som gjorde sitt yttersta för att verkligen köra skiten ur mig. Killen har fan inte ett uns fett på kroppen och stark som få. Ni kan tänka er själva när han tog i så mkt han kunde (kändes det som för mej iaf..haha) och slog eller sparkade. Men det är nyttigt för mej, dessutom fick jag finslipa tekniken lite med! Det tycker jag om. Sen att jag knappt kan använda armarna utan att de skakar som små asplöv, det är en annan femma.

Men nu ska jag sätta mig och räkna lite på mitt omorganisationsförslag. Efter snabb eftertanke insåg jag att jag fan får gå upp 4 imorron bitti om jag ska hinna det innan vi ska träffas vid åtta. Innan det ska jag nämligen också ha genomgång med hemtjänsten. Ingen rast, ingen ro haha

Ciao ciao!

Dagens låt: Imperiet -
Balladen om en Amerikansk Officer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback