You´ll never walk alone

Undra om du gjort den än. Eller bestämt vart du ska ha den. Kanske. Men högst troligt inte om man ser till statistiken.


Bra jobbat Alexandersson. Jobb i 12 timmar idag. Gick hemifrån 06.40 imorse och satte nyckeln i låset igen 19.20. Det är som att folk vet om att jag ska vara ledig halva veckan för det har helt plötsligt kommit upp en jävla massa ärenden. Okej, helt plötsligt kan vara att ta i, det har ju varit mkt att göra rätt länge nu. Men ändå. Snart börjar min helg iaf, känn på den!

Imorron bär det av till Uppsala!

Har precis fått i mig lite käk. Var så jävla hungrig på jobbet förut att jag gick lös på första bästa jag hittade i skåpen. Och det var ett öppnat paket Mor Annas pepparkakor. Man kan säga att de va lite som mjuk-pepparkakor vid det här laget. Förmodligen kvar från i julas, eller ännu värre..julen innan det. Men ärligt talat så sket jag i det, det var helt underbart med en liten sugar-rush just då.



Har inte packat en pinal, rummet ser ut som fan, vet inte vad jag ska ha på mig på intervjun och jag har inte fixat någon lista över mina referenser. Dessutom har jag lite jobb som jag skulle kunna ta tag i om jag fick tid över. Great. Som ni märker vet jag vad jag ska sysselsätta mig med ikväll haha Någon pilates vid sex blev det ju inte och inte box med Emma heller, nej ingen träning alls.

Däremot ska jag och farsan springa på fredag kväll! Niiiice! Ska bli kul, länge sen sist.

Nej fan, nu måste jag ta tag i det här om jag ska hinna sova nåt innan morgondagen gryr.

So Long Darlings!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback