Lättskrämd flicka

Vampyrer kan va läskiga i en 25-årig flickas värld. Det bevisade jag inatt när jag drömde mardrömmar om dem. Eller egentligen drömde jag om en man med svarta ögon men jag gissar att jag inspirerats rätt mkt av True Blood som jag envisas med att se ett avsnitt av varje kväll innan jag somnar. Det var jättehemskt, den där svarta blicken. När jag vaknade hade jag jättesvårt att somna om för varje gång jag blundade och försökte såg jag ögonen. Men till slut vann tröttheten och jag somnade väl av ren utmattning. Och ja jag är 25 år. Inte 7 år nej.

Box var kul. Utom att jag fick vara med den högljuddaste tjejen i hela salen. Ni känner mig, jag gör inte precis mkt väsen av mig. Och när jag har pms ser jag mest sur ut och slår så hårt jag orkar samtidigt som jag föreställer mig någons ansikte. Det man kan höra är små stön och mina utandningar. Thats it och det passar mej bra. Men hon tjoade precis hela tiden. Och kan ha haft sämst teknik av alla jag kört med. Men men, hon gjorde sitt bästa och va charmig på sitt sätt haha

Jag har gjort halva min jobbvecka nu, Sug på den!

Just ja. PMS ja. Förut fick jag jordens utbrott på tjejen bakom kassan på expert och det slutade med att jag packade ihop min dator mitt i allt och stormade ut därifrån (förmodligen med rök forsandes ut ur öron och näsa ungefär..haha)

Latah Peeps.


Kommentarer
Postat av: Linda

Tessos, har du sett The Vampire Diaries? Rekomenderas starkt.

2009-10-21 @ 08:00:47
Postat av: Linda

Tessos, har du sett The Vampire Diaries? Rekomenderas starkt.

2009-10-21 @ 08:01:14
Postat av: Terese

Aha okej, icke sett. Får ta o spana in den då. Men du vet ju vilken fegis jag är när det kommer till filmer haha

2009-10-21 @ 19:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback