Det känns som igår

Jag läste någonstans att för att bli lycklig måste man följa sin intuition så mycket man bara kan. Till och med när det gäller mindre saker. Man ska stanna upp och bara känna efter som sen gå på magkänslan. Det är väl det jag börjat göra på sistone. Eller det är väl det jag gjort hela livet egenligen. Alla de här impuls-grejerna jag får för mig att göra har jag ofta gjort på intuition. Som att söka olika jobb eller till universitetet. Jag har aldrig varit tjejen som skrivit plus och minus-listor. Jag är för rastlös för sådant. Jag tänker ofta att jag bör göra det. Men det slutar alltid med att jag går en promenad och funderar på saken och då brukar liksom beslutet komma av sig självt. Så var det med Simrishamn och så var det mad Uppsala. Thats how I do it.


Ibland är det fantastiskt jävla befriande att bara släppa alla tankar på måsten och trygghet och kasta sig ut, bara göra. Enda området jag aldrig aldrig någonsin tagit det steget är väl inom kärleken. Men det har ju sin egen lilla historia. Man kan inte vara bra på allt. Så länge man försöker, gör så gott man kan.

Jag ska rycka upp mig och kila iväg på spinning fast jag inte är det minsta sugen på det. Men det har inget med intuition att göra, jag är nog bara lat haha

Latah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback