Bort med kylan från Svea Rike

Jag går konstant omkring och småhuttrar om hösten och jag gillar det inte. Jag hinner glömma bort det under sommarmånaderna men så fort vädret slår om och det blir den där höga, klara och svinaktigt kalla höstluften kommer jag på det. "Men fan...den här känslan av att alltid vara frusen känner jag igen...just ja, förra året..och typ alla år innan det..". Och inte kan man börja med vinbterjackan heller för det ser ju jättekul ut. Men om det inte såg så lustigt ut hade jag lätt krängt på mig den på morgnarna kan jag säga er! Det var helt galet kallt imorse och när jag kom till Skillinge upptäckte jag årets första frost. Inte helt okej skåne!

Valborg -08

Anyways. Ki-Box ikväll med Emma. Innan det ska jag hämta min cykel som jag hoppas är lagad.

Har styrt upp det här med att ansöka om en kurs på uni nu med. Hoppas det går vägen. Kvar att fixa är bla adressändring, fixa över alla grejer på galma datorn till den nya och att skicka iväg cykeln till Uppsala (Måste tydligen ta tåget till ystad och betala för mig samt en barnbiljett för cykel, lämna cykeln där och sen ta tåpget hem igen). Men krångla till det lite mer, snälla. Det är bara kul. (Utöver att flytta, fundera över vad jag ska ha med mig och vad som behöver investeras i, ta kontakt med jobbet ang när jag ska va där första dan osv osv) In my face.

Imorgon ska vi ha handledning mellan 10-16. Detta innebär god mat och em-fika. Sa jag att jag uppsakattar handledningsdagar på mer än ett sätt?

Latah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback