Jag tänker inte be om ursäkt för allt jag känner.

Det regnar idag.  Precis som det gjort precis varje dag sedan jag kom till Uppsala. Borde förstått att något var fel när det aldrig slutade regna.

Har träffat en gammal polare från Ume-tiden ikväll. Jen var med och vi fikade på ett café här i stan. Jag tog en bit kladdkaka och te och kalaset gick på 73 spänn. Jag hade otur och var först med att beställa. Jen som är lika "black" som jag ombestämde sig snabbt och sa "Äh jag är nog inte så sugen trots allt, en svart kaffe tack."

Sen var vi och handlade. Jag råkade dra mitt visa-kort istället för ica-kortet. Jen frågade "Oj, har du pengar på det kortet, häftigt". "Nej nej kära du" svarade jag. "Men det har jag inte på visa-kortet heller och på ica-kortet samlar jag iaf poäng." Rasslade fram lite kontanter istället.

Efter fika och handling gick vi genom regnet upp till slottet och över gator och torg. Pratade om saker som betyder och sånt som inte betyder och människor i vår omgivning och hur man enkelt kan sålla agnarna från vetet. Hur det i kristider visar sig vem som varit uppriktig och vem som bara vill ha flest vänner. Tanken och vetskapen får mig att må rent illa inombords.

Bara två dagar kvar, sen får jag fara hem till familjen igen!


Kommentarer
Postat av: PAPPA

Tänker på er, Kram Pappa

2009-11-18 @ 22:48:29
Postat av: Helen

Onskar jag var hemma hos dig istallet for pa andra sidan jordklotet. Ni finns i mina tankar hela tiden. Alska dig, Kram H

2009-11-19 @ 04:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback