Konsekvenstänkande? Vad är det?

Gick in på apoteket idag för att höra om de hade någon dunderkur mot brännan jag drog på mig i helgen. Lyfte lite på tröjan och hör apotekardamen säga "Jaha, okej, du har brännt dig rejät alltså." Det tror jag halt klart är ett gott tecken, när hon å apoteket säger så. Faan jag vill inte ha en ful röd färg på hela magen heller. Varför läääär jag mig aldrig? Jag beter mig ibland som en dement eller snarare gravt föståndshandikappad som inte lärt mig konsekvenstänkande.

Valborg -08, en av de finaste kvällarna under Umetiden!

Två timmar i solen mitt på dagen på klipporna vid havet när mage och lår inte sett sol sen förra sommaren - Vad blir det? Ja du fröken Alexandersson, samma som varje år, en fet jävla röd bränna! Tur att det blir brunt tids nog. Men jag är oooootålig när det gäller sånt här. Har gått o gnytt o beklagat mig för alla idag haha Som man bäddar får man ligga? Men liiite synd är det allt om mej.

Pissregnade när jag gick till jobbet men solen har lyckats ta sig fram och det är varmt och soligt ute fn. Därför behövde inte jag o Ante ställa in våra tennisplaner. Yeey!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna!

Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback