Idag är dagen jag tvekar. Och minns saker som aldrig borde ha hänt

God morgon folket.
Vet inte vad det är med mig den här helgen, jag bara sover och sover.
Har just dragit upp rullgardinen, öppnat fönstret och insett att det är en fin dag och att fåglarna är totalt på G med sitt kvitter.

Gårdagen var kul! M, A och jag gick först till Bykarns och tog en bira och sen vidare till Paviljonen dit även Shawn och hans crew hängde med haha. Där träffade jag ett gäng original. Det är väl så när man är ny i stan, man blir lite extra intressant för andra då kanske. Träffade en som jobbar i en av mina hemtjänstgrupper - hon var hyfsat jäkla dragen alltså och presentera mig för halva hennes släkt haha Kommer hon säkret tycka är askul på måndag, med tanke på att vi kommer ses genom jobbet då. Jag bryr mig ju inte, tyckte mest det var kul.
Och naturligtvis blev det inte bara "en öl". Men ni känner mig väl bättre än så och gick säkert inte på att jag skulle hålla mig till det. Sen att M och P stod i baren och blanda goda drinkar och hällde upp shots gjorde inte direkt saken enklare haha Men va fan, man lever väl bara en gång va?

Ska till Brantevik o spela boule sen. Jag och A ska cykla dit. Han på sin farfars gamla cykel och jag på min gnisslande gamla mormorscykel. Kungligt.

Ciao ciao

PS Drömde en förjävla mardröm inatt. inte helt okej. Har en olustig känsla i kroppen av att delar av detta kan bli sanning. Men jag väljer att ignorera de känslorna. Som så ofta förr.

Kommentarer
Postat av: jen

haha låter som aen bra kväll!

2009-05-10 @ 13:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback