Varför kan det aldrig bara vara enkelt?

Ja, jag kammade ju hem vikariatet i Simrishamn. Ja, om jag vill ha det alltså. Fick även den ingångslön jag begärde. Dessutom verkar de måna om sina anställda som får klippkort, som man kan använda på massage och träning och annat samt att de gärna skickar iväg anställda på utbildningar och sånt. Dessutom är det endal spännande utvecklingsarbete på gång. Så varför tvekar jag då? Ja ni, om jag det visste. Jag hade nog bara inte föreställt mig att jag än en gång skulle flytta så långt bort från alla mina nära och kära. Men visst kommer jag ta jobbet, det är en grym utmaning och kommer säkert bli hur bra som helst. Är en liten stad vid havet med massa gamla hus och kullersten överallt som fördubblar sitt invånarantal kring påsk och 4dubblar det under sommaren.

Jag och Em förra helgen

Nu återstår bara praktiska detaljer. Tacka ja till jobbet, kirra en lägenhet och så en flytt då. men inte just nu. Jag är både trött och matt efter ett par dygn med minimalt med sömn.

Adios kära vänner.

Kommentarer
Postat av: Petra

Ett stort grattis =) Och du vet jag tvekade jag med innan jag tog jobbet i hultsfred för det är väldigt långt ifrån ALLA jag känner, men det är bara att köra på. Det viktigaste är ju att du trivs på jobbet du kommer iaf vara så jäklans trött efter en arbetsdag så du orkar inte göra nånting =)Än en gång grattis! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback