its a fine line

Hello Darlings!
Är på ett strålande humör!
Har varit och tränat spinning och det gick verkligen hur bra som helst. Trodde det skulle vara skitsegt för mina förusättningar var inte direkt de bästa. Festat hårt hela helgen, knappt någon sömn alls inatt och ingen mat i magen sen lunch (Var tvungen att halvspringa till gymmet för att hinna). Sjukt skönt att ha kommit igång med träningen, jag mår hundra gånger bättre när jag tränar (men then again, det gör väl ändå de flesta haha)

Valborg -08

Håller på o kollar lite på det här med gym nu. Om jag ska ta det som jag provtränat på några gånger eller om jag ska ta o kolla upp ett annat gym som ligger lite längre bort men är billigare. Det är lite drygt på Helsunt, där jag tränar nu, för det finns bara 9 spinningcyklar och man akn inte boka plats. De lägger ut biljetterna 30 minuter innan så det gäller att man är i tid. Men de har en sjysst gymdel. Ja, man får väl ta o väga lite för och nackdelar!

Har suttit och kollat urnt på snygga underkläder på
Victoria Secrets hemsida. De har så sjukt snygga underkläder och nattlinnen och sånt och jag vill ha ha ha! Är sugen på att investera i lite när kontot tillåter! (kan tyvärr inte lägga in någon bild, men klicka på länken för att komma till hemsidan)

Ciao med er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback