frangipani on my weddingday?

Har jag berättat att frangipani är min favoritblomma? Den påminner mig om en svunnen tid och den väcker minnen från tre helt underbara veckor på bali, la la land. Om jag någon gång gifter mig vill jag att denna blomma ska finnas med i bilden på något sätt.


Ja, jag vet inte, men det kanske kan vara dagens mest otippade och ovärda fakta om fröken Alexandersson. Om ni undrar så har jag spenderat delar av min kväll med att ha en konversation med min fina syster i Australien. Hon var på ett underbart bröllop i helgen och Helen påminner mig om Bali som i sin tur påminner mig om Frangipanis. Så på den vägen är det. Now you know.

Natti.

Dagens fundering: Jag och bröllop? Är denna kombination ens möjlig?

Kommentarer
Postat av: jen

du borde ju gå om kring med en tshirt med texten " little miss skeptisk" klart det blir bröllop för dej,och jag ska få hålla tal.Det där är ju redan bestämt (enligt mej haha) men du ska höra om lägenheten sen då, jag ska vara inneboende om det nu ens går vägenhaha! sug på den!

Postat av: Anonym

du borde ju gå omkring med en tshirt med texten " little miss skeptisk" klart det blir bröllop för dej,och jag ska få hålla tal.Det där är ju redan bestämt (enligt mej haha) men du ska höra om lägenheten sen då, jag ska vara inneboende om det nu ens går vägenhaha! sug på den!

2009-03-17 @ 07:50:26
Postat av: jen

oops

2009-03-17 @ 07:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback